محل تبلیغات شما

تصور کنید هنگامی که کودکی بیش نبودیم و دچار احساسات ناخوشایندی چون اندوه ، خشم ، نگرانی، یأس و دیگر عواطف نامطلوب می شدیم ، والدین و آموزگاران ما با مهارت های کنترل و مدیریت احساسات آشنا بودند و آنها را از همان کودکی به ما آموزش می دادند.

اکنون آیا ما در بزرگ سالی آرام تر، مهربان تر، شادتر، موفق تر و در یک کلمه بهتر » از آن چه اکنون هستیم ، نبودیم؟ بزرگ سالانی با روحیه ای صلح آمیز» هم با دنیا و هم با خودمان . شاید هم از حجم این همه غم و اندوه ، نامهربانی و جنگ در جهان کاسته می شد و شاید هم اکنون ما یک انسان سعادت مند » بودیم همان گونه که شایستۀ مقام انسانیت » است.

تحقق این رویاهای شیرین تنها با کمی آگاهی» والدین و آموزگاران دوران کودکی مان میسر بود وافسوس که اغلب ما این بخت را نیافتیم که از کودکی مهارت های شاد و درست زیستن را آموزش ببینیم.

آیا می خواهم برای آرام یا شاد نبودن ، متهمانی بیابم و به گردن پیشینیان بیندازم؟ نه! چرا که آنچه را می دانستند با فداکاری یاددادند . حالا اما ما بزرگ سالانی هستیم که می دانیم و می توانیم چنین مهارت هایی را به فرزندان مان آموزش بدهیم.

حالا ما می توانیم و همین می تواند بزرگ ترین سرمایه گذاری » ما برای آیندۀ آنان باشد. نه تنها برای خودشان که با آموزش دیدن می توانند در تشکیل جامعه » ای سالم تر و صلح آمیز تر نقش ایفا کنند.

اگر پدران و مادران و معلمان ما این توجیه را داشتند که چندان از این آگاهی ها نمی دانستند ما اگر کوتاهی کنیم چنین پاسخی نداریم زیرا مهارت های به زیستن » ، به راحتی قابل وصول است.

 

​​​​پس به دنبال متهم کردن پیشینیان نیستیم و از همین حالا سخن می گوییم. این که باید روحیه کودکان مان را جدی بگیریم » و از همین حالا به آنان بیاموزیم : آرام وشاد بودن مهم تر از هر امر دیگری است حتی درس خواندن » و البته اگر خودمان باور داشته باشیم !

 

شاد بودن مهمتر از درس خواندن

نیاز به شادی چقدر برای کودکان ضروری است؟

پیشنهاداتی به مدیران جهت شادسازی مدارس

» ,، , ,تر ,آموزش ,مهارت ,مهارت های ,بزرگ سالانی ,ما این ,درس خواندن ,می توانیم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آبجی بزرگم، دلیل زندگیمه...! كتابخانه حاج سيدسجاد و سيده فاطمه موسوي